ink spot
Verkeersborden, wij drukken ze!

Stickers in groot of klein formaat, grote of kleine oplage

Van keuringsstickers ten behoeve van jaarlijkse keuringen van uw gereedschappen tot reclamestickers voor uw reclame campagne, kunt u bij ons terecht.

Bijzondere stickers

Gedomeerde stickers zijn stickers waar een hars laag op is aangebracht. Ze geven een luxe uitstraling. Deze stevige sticker wordt veelal gebruikt als onderdeel van een productdesign. Deze stickers geven letterlijk glans aan uw product!

Wij leveren ook lexaanstickers. Ideaal voor bijvoorbeeld bedieningspanelen. Lexaan is een slijtvaste kunststof. Hierop wordt de afbeelding in spiegelbeeld aan de achterzijde gedrukt en daarna voorzien van een lijm laag.

Veiligheidsstickers / Verkeersborden

Wij leveren diverse veiligheidsstickers met waarschuwings pictogrammen voor veiligheids signalisatie. Tevens kunnen wij vluchtwegstickers voor u verzorgen van fotoluminiserend materiaal. Deze stickers blijven lang oplichten zodra het licht uitvalt. Voor verkeersborden en bewegwijzering bedrukken wij hoogwaardig reflecterende, zelfklevende folie, die uitermate geschikt is voor verkeersveiligheids doeleinden.
VeiligheidsstickersVeiligheidsstickers